Thursday, November 17, 2011

Blog Apa Ni?

Kehadapan pembaca yang dihormati.. haha skema giler :p Simple post jer ni, just nak declare blog ni tentang apa. Dalam blog ni, aku akan kongsikan topik-topik atau post-post yang menjadi viral di facebook.

Kiranya, jika sesuatu perkara tu dikongsikan oleh 2 atau lebih kawan aku, aku akan amik post tu (kalau difikirkan sesuai) dan aku akan jadikan ia sebagai post disini. Kebiasaannya, perkara-perkara yang dikongsikan di facebook adalah perkara yang bermanfaaf/mengejutkan/menyeronokkan/mengkelakarkan.

Di situlah datangnya idea untuk menghasilkan blog ini. Diharapkan ia dapat menjadi manfaat bersama. Peace yooooo!

30 comments:

Aqmil Lambung said...

teruskan usaha!!


Blog Bukan Sekadar Tulisan | by Aqmil Lambung

kakak said...

saye datang cni follow ;)

Panggil Aku Han said...

selamat dtg ke dunia blog..^_^

farr said...

not bad ehh? follow back lh :)

awan said...

happy nice blog ya

Ms Ubi said...

bagus2..

sufiyyah zulkifli said...

haha! did u know i've collected my friends' status last nite? ;p

Anonymous said...

sapa ini ?

aiyang said...

tq jd follower ai.....selamat berbloging yerr

Ashley Easther said...

good luck..i'll be your follower

butik busana muslimah said...

Nice Article, keep blogging
Signature:
BUTIK BUSANA MUSLIMAH

cik jeje said...

good, nice blog :) follow me back ya :)

Cebisan said...

Kunjungan balik.
Satu idea blog yang baik ^^, like it! Realli! Followed!!

farz zull said...

best2, saya pun suka berkongsi info & ilmu yang dapat kat fb, whoaa, follower dh ratusan...nice2!! ^__^

Indraqubonzspot said...

Indonesia - Malaysia Sahabat Selamanya :)
setuju kawan..
salam hangat dari INDONESIA..

kunjungan balik dari http://indraqubonz.blogspot.com

miErah halim said...

jd seorg blogger yg bgos, yg sentiasa kongsi ilmu dgn org lain. good luck.

mamaijat said...

...welcome to the world of bloggers..jom kita kongsi apa yang baik2......

ria Nurana said...

suker blog ne...info2 yg menarik..kitew pown suker sebarkan info2 yg baik untuk dijadikan pedoman...xpecially using fb...keep sharing ya...=)

Pja said...

Ouhh so if anybody wants to know apa yang tengah hot di fb, boleh tengok kat blog ni ye?
Hehe

little SHASHA said...

nice blog. cuba buat post psl, budak skrg ni yg masuk2 contest gamba dekat fb and then asked for help to like their pic. have you ever been in that situation? sy pernah. and i dont mind and just simply like, but, some of my friends didnt like that thing. so kdg2 bnde ni jadi isu. so buatlah entry psl ni, *cadangan je* nak jugak tengok feedback :)btw thnks for visiting my blog.

zaujahafis said...

baru buat blog tapi gempak.. apa petua incik avi...sy buat blog pun sebab rasa boring2 ley menulis..

ili wardah said...

assalam.

erk.xde chatbox ke nk tinggalkn jejak jugop nim? (O___o)

and
Avi follow i dulu baru i follow Avi.bulih ke?
peace yoo ;)

Salam Maal Hijrah 1433H
moga tahun ni lebih baik drpd tahun2 sblom ni
taqabbalahu minna wa minkum
wa kullu 'aamin wa antum bikhair (>_____<)V

syifaa said...

ooooooohhhhhhhhhhhh..... baru faham.. ape itu blog perkongsian hot di facebook....0oukay...=)

suha said...

gudluck! hee :]

Pamie said...

haha..at last..thanks bro..ni email..miez137@gmail.com

Ahmad Imjan said...

Tq Avi :), ni email nye. amadohajime@yahoo.com

http://akmaju.blogspot.com/

tq for your support. Sorry lambat reply, banyak komitmen harus disetelkan. Tq So Much!

syifaa said...

as salam avi.... erm.. ni email syifaa..

manjalara_ilham@yahoo.com

@

nursyilham@gmail.com

syifaa said...

tp... kalau boleh... yahoo lah eak...

mushroom farah said...

keep it out...terbaeekkk...^_^

kang ucup said...

thank's infonya,
N wish it be best site on your country!
N don't forget for view my site at
http://leaderin365days.blogspot.com/

Post a Comment