Monday, December 5, 2011

Contest Trafik Free - Tamat!

Secara rasminya, contest trafik free yang aku anjurkan bermula pada 29  November sehingga harini, 5 Disember tamat. Terdapat lebih kurang 46 penyertaan, satu angka yang aku rasa cukup banyak. Terima kasih pada semua yang menyertai.

Macam-macam ragam entri yang join, ada yang ngarut :p ada yang best, ada blog tu aku rase tak perlu join pun, sebab trafik dia memang dah banyak (alexa 150k). Anyway, aku memang amat menghargai semua penyertaan dan berkemungkinan nak menambah slot pemenang nanti. 

Berikut ialah senarai link peserta:


Senarai peserta:
http://afzalsukasuki.blogspot.com/2011/12/contest-trafik-free-blogger-avi.html
http://abc-awanbiru.blogspot.com/
http://penaumi.com/2011/11/contest-trafik-free/
http://akmaju.blogspot.com/2011/11/ak-advert-perkongsian-itu-satu-mahmudah.html
http://alfath24.blogspot.com
http://aqilah-myinnervoice.blogspot.com/2011/12/contest-trafik-free.html
http://belogella.blogspot.com/2011/12/perkongsian-hot.html
http://ceritatentanghidupbaru.blogspot.com/2011/12/avi-with-contest-free-traffic.html
http://sahabatincome84.blogspot.com/2011/12/contest-trafik-free.html
http://adamzulhilmi.blogspot.com/2011/12/bila-adam-terkejut-tengok-blog-ni-wtf-2.html
http://seni-khat.blogspot.com/2011/12/1400-rakan-fb-dalam-seminggu-biar-betul.html
http://akhelaken.blogspot.com/2011/11/assalamualaikum-slmt-sejahtera-kpd.html
http://cahayailham23.blogspot.com/2011/12/contest-trafik-free-avi.html
http://thousandstemple.blogspot.com/2011/11/facebook-viral-for-islands-of-thousands.html
http://farid-allinone.blogspot.com/2011/12/contest-trafik-free.html
http://adilahsyazwaniabdrazak.blogspot.com/2011/12/hari-neh-dyla-jalan-jalan-ke-dunia.html
http://cahayacintasyifaa.blogspot.com/2011/12/entri-ini-berbunyi-join-contest-trafik.html
http://luvpaieleogurlz.blogspot.com/2011/12/pe-yg-sy-pikir.html
http://chedennypnyerciter.blogspot.com/2011/12/trafik-free.html
http://www.dreamandreality-aniq.blogspot.com
http://amsran85.blogspot.com/
http://amalinamudzafar.blogspot.com/2011/11/fuyooooohhhh.html
http://nature1002.blogspot.com/2011/12/contest-trafic-free-by-avi.html
http://ganukitersenyumsokmo.blogspot.com/2011/12/contest-trafik-free-by-avi.html
http://chi8svirus.blogspot.com/2011/12/so-this-my-first-contest-that-i-join.html
http://ezzahrazib.blogspot.com/2011/12/contest-trafik-freemau-ke.html
http://effatalk-talk.blogspot.com/2011/12/contest-trafik-free.html
http://edurich2u.blogspot.com/2011/12/siapa-blogger-avi-nak-tau-jom-join.html
http://duniadentist.blogspot.com/2011/12/contest-traffic-free-by-avi.html
http://markmiez.blogspot.com/2011/12/contest-trafik-free-by-avi.html
http://everyonehavetheirownstory.blogspot.com/2011/12/contest-trafik-free-by-avi.html
http://gedikss.blogspot.com/2011/12/contest-trafik-free-daripada-avi.html
http://nshuhailahz.blogspot.com/2011/12/contest-trafik-free.html
http://bilasicomelmenaip.blogspot.com/2011/12/contest-trafik-free.html
http://merpatipurple-kis.blogspot.com/2011/12/contest-trafik-free.html
http://iepov.blogspot.com/2011/12/1400-follower-within-two-weeks-of.html
http://pami3.blogspot.com/2011/12/contest-trafik-free-dari-blogger-avi.html
http://hakaluka.blogspot.com/2011/12/blogger-luar-biasa1400-follower-hanya.html
http://tik-toktik-tok.blogspot.com/2011/12/contest-trafik-free-wee.html
http://moonieslife.blogspot.com/2011/12/contest-ari-ahad.html
http://ladyshanasweet.blogspot.com/2011/12/aku-kena-ambush.html
http://zarinijunita.blogspot.com/2011/12/sape-avi.html
http://missezzat.blogspot.com/2011/12/blogger-misteri-tapi-cool.html
http://mujadafewa.blogspot.com/2011/12/contest-trafik-free-dari-avi.html
http://violetrosesmyu.blogspot.com/2011/12/contest-trafik-free-perkongsian-hot-di.html
http://zainahsenin.blogspot.com/2011/12/kagum-yang-melampau-untuk-budak-avi-ni.html
http://cokladd.blogspot.com/2011/12/phewittt.html

Keputusan belum ada lagi dan takkan diumumkan dalam masa terdekat. Aku akan hubungi pemenang secara personal. Selepas aku dah deliver trafik untuk pemenang, baru aku akan umumkan nama-nama pemenang di blog ni bersama dengan statistik trafik diorang. Kepada yang tak dihubungi, paham-paham la yer;p Sorry, aku tak boleh nak pilih semua sebab masa yang terhad dan ada komitmen lain.

p/s:gambar profile aku tu bukan gambar sasuke, tapi abang kepada sasuke dan namanya ialah Itachi. Dan gambar tu bukan gambar sebenar aku :p


31 comments:

Big Boss said...

i know that's itachi..muahaha

c'axoera said...

best of luck to all :)

e.l.i.z.@ said...

wahhhh...gud luck!!

deeya said...

nak join tapi tak sempat .. neway , gud luck !

Arum Mandiri said...

nice2...

awak nak join boleh?

deen azmee said...

pergh! tahniah kepada semua yg join.. caya la..

Pamie said...

haha..kami tau itu uchiha sasuke :)

syifaa said...

hurm... wow...ramainye yg sertai.. erm, mcm xderk peluang jek..

NUR AIN AZMAN said...

ramai nyaaaaa

hehe, blog walking

Kusumantika said...

hubungi saya pak cik..... :D

afzalsukasuki said...

dah join tapi nama tak masuk dalam list.hmm..

Avi said...

sori bro, blog bro gempak sgt.. sampai terlepas pandang lak..maybe terkejut kut time discover ritu :p dah tambah. no1 dlm list.

wanee said...

berkunjung ke blog sahabat, sukses buat blog-nya

Pamie said...

ok,bro afzal nombor satu dalam senarai..ak dah takde harapan,hahaha..

Pondok Usang said...

good!

lastary said...

best2..hehe

toelisan said...

banyak juga pesertanya

scha al ahmad said...

wuhooooooooooo..
ramai tuu..

Lapak Online Malang said...

gmn ini cara ikutannya?

Bisnis Online Termurah said...

hebat ni gan.. bisa ikutan ni kn?

Blogger Batu said...

wah rame juga ini..

noorzmilanello said...

kawan terima kasih banyak atas kunjungannya ya! saya follow blog kawan nih!

Izz Faizah said...

salam..mcm mne cre Avi hubungi tu?? tggalkan pesan kat blog ke ape??

siti said...

harap-harap akan dihubungi nanti..hehe;)

Titi Esti said...

wah terlambat tahu ya...

ella said...

wuuuu harap2 terpilih fuh fuh fuh.. :)

afzalsukasuki said...

Gedik la ko Pamiee!!!!Bueeekkk!!!

style trends FASHION for women said...

Wah mantap, sayang baru tahu nih

Andai Saya Menjadi Anggota DPD RI said...

Yah, sudah terlambat sepertinya nih. Semoga menang aja bagi para peserta yang beruntung. Salam kenal dari tanah kalimantan...

Ekkem Spark said...

bro yang ni apa cer??mcm ade something fishy je, dok tunggu2 tekde gak berite atau sye yang out dated sye tak tahu la....silelah reply untuk mengelakkan ketidaksefahaman ye :)

Adam Zulhilmi said...

Sp yg menang?

Post a Comment