Tuesday, December 20, 2011

Peperangan Ludah Meludah. Puiiiii!!!!!

Aku kalo bab-bab politik, aku suka ambil tahu jer, tapi tak ambil kisah sangat. Ada beberapa kawan aku share video kat bawah ni. Respon pemuda UMNO kalau tak silap berkenaan insiden sekumpulan mahasiswa menurunkan bendera PM di PWTC. Bukan main melenting lagi diorang, rilek-rilek sudeh.... :p

 

Video yang kat bawah ni pulak aku tak pasti siapa yang buat, tapi rasanya mahasiswa gak ni. Memang sengal! haha lawak aku tengok.. puiiiiiiii!!!!!!!!!
 

Topik video ni tiada kene mengena dengan topik politik pun, cuma gaya penyampaian dia sama macam video pemuda UMNO kat atas. Kira macam memerli la lebih kurang. Lawak2.. terbaikkkk..hehe

17 comments:

fuad ansari said...

puiii... (",)

ala rileks suda....

mungkin mahasiswa tu berhajat nak naikkan bendera islam kot (yg tertulis kalimah Laa ilaha illAllah Muhammadur Rasulullah).. itukan lebih baik.. (",)

Anonymous said...

kunjungan balik

by
http://dotgorontalo.blogdetik.com/

Obat Alami Asam urat said...

bah Itu perang sangat sadies banget,.. ame muncrat,.. aduh-aduh,...

erienaerin said...

boleh jadi hal gak ek?ish,ish,ish...

by
http://erienaworld.blogspot.com

Edy Fee said...

ape ke hell ngan meke ni.hehehe

Azekzk said...

macam2lah sekarang ni..

Azham Vosovic said...

hahahah! I love this parody! hahahahahah

Aida Omar said...

hahaha.. ini macam pun ada juga ea.. tapi think posotif je la.

Marsha~ said...

lawak gila siot... ade je idea diorg nak balas balik.. terbaik!!

Elie Lily said...

apakah nk mebalas-balas? haih!

Hayati Buya said...

Mcam hampeh je budak2 tu.. kelakarr pon ade, adoii. sengal laa.

keri ikhwan said...

haha... fenomena ludah meludah di Malaysia... jgn ade yg wat filem LUDAH sudah le
*ibarat meludah ke langit, jatuh menimpa muka sendiri

Mizz Atie Zieya Shukri said...

kelakar gila...heheeh

pelangi sepi said...

nape la sampai nak gaduh-gaduh

miSpYeja said...

tak phm! meludah! yark..kotor taw tak! errr er?
seb bex at kolej mis xde bdera2 ni..lau ta..ta taw jdik pa. hahahha

RifaL said...

berkunjung...

mushroom farah said...

mak aii...video firts tu garang betol..yang 2nd tu lawak siot..hakhakhak...

Post a Comment