Tuesday, December 6, 2011

Muslim Pray @ Airport, Let the Conversation Begin

Arini, de 2 orang kawan aku share video kat bawah ni. Video pendek, seminit lebih jer. Korang layan la, aku tak berapa sihat nak tulis panjang-panjang harini :p Layan..



p/s: kepada peserta contest, harap bersabar. Bila aku dah pilih pemenang, nanti aku cuba contact samaada melalui email, comment kat blog, maybe phone kalo ada or mungkin juga shoutbox. Tengok cara mana yang boleh. :)

8 comments:

trafsilo said...

thanks for u... mwuuuuuachsss kiss back

mashi said...

semoga cepat sihat avi :)

syasyajohan said...

yes,let's the conservation begins(:

azmnor said...

salam ukhwah,

sungguh menyentuh ..... saya suka sangat-sangat....

Akhlak yg baik selalunya dpt mempengaruhi suasana sekeliling.... allahua`lam

KinosKoko said...

like banyak2 kali..
nice vid

Sollehudin Sapari said...

ingatkan dia nak pukul..nice video..walaupun pendek sangat besar maknanya..

Afzainizam said...

Surah Al-Munaafiquun : Hai orang-orang yang beriman, janganlah kamu lalai
(lengah) kerana hartabenda dan anak-anakmu daripada mengingati Allah
(sembahyang limawaktu). Barangsiapa memperbuat demikian itu, maka
mereka orang yang merugi.


Ayat : 9 Allah tiada akan memberi tempoh kepada seorang bila telah sampai
ajalnya. Allah Maha Mengetahui tentang apa yang kamu kerjakan.



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
Convert Enjin Daihatsu YRV

Kumpulan arti mimpi said...

mampir ya sob

Post a Comment