Wednesday, December 7, 2011

Naruto Shippuden: Dreamers Fight - Naruto Live Action Video

Memang terbaik, dah lama aku mengidam nak tengok naruto live action akhirnya, ada fan yang berbakat macam ni, Video ni dishare oleh lebih 2 kawan aku, video baru 2 bulan lebih, tapi dah 2 juta view. Video battle antara Naruto Vs Rock Lee. Bila la agaknya diorang nak wat video pasal Itachi lak :p Layan..




P/s: Mengenai contest, aku dah senarai pendekkan beberapa penyertaan. Aku pilih mengikut entri yang lain dari yang lain dan menepati syarat (Gambar dan backlink). Berikut ialah senarai tersebut:


  1. http://afzalsukasuki.blogspot.com/2011/12/contest-trafik-free-blogger-avi.html
  2. http://akmaju.blogspot.com/2011/11/ak-advert-perkongsian-itu-satu-mahmudah.html
  3. http://cahayacintasyifaa.blogspot.com/2011/12/entri-ini-berbunyi-join-contest-trafik.html
  4. http://bilasicomelmenaip.blogspot.com/2011/12/contest-trafik-free.html
  5. http://pami3.blogspot.com/2011/12/contest-trafik-free-dari-blogger-avi.html
  6. http://iepov.blogspot.com/2011/12/1400-follower-within-two-weeks-of.html
  7. http://ladyshanasweet.blogspot.com/2011/12/aku-kena-ambush.html
Kepada yang tak terpilih, jangan ambil hati. Kalau nak ikutkan hati, nak tolong semua, tapi terpaksa pilih juga sebab tak cukup masa nak buat semua. Tips, lain kali kalau aku buat contest, tulis panjang sikit dengan tulis ikut pandangan sendiri :)

35 comments:

~Areep~ said...

tapi lagi mantap kalau orang jepun sendiri yang lakonkan watak2 naruto.. taknak la jadi cam filem Dragonball Evolution,serba tak kena..

itsme said...

wah, pecinta naruto juga ya. Asyik juga nie bisa nonton naruto live actionnya...
walaupun pemainnya bukan orang jepang sendiri tapi pengucapan mereka bagus banget, rasengannya keren...
thx for sharing...

Admin said...

great articles, thanks for sharing and don't forget to visit me back

Umy Diary said...

makasih ya dah mampir k blog aq,,
maaf ni,, ngga suka ama naruto,,
hehehe...

salam blogger

Pamie said...

eh? blog ak dalam senarai..haha..thanks bro :)

syifaa said...

ngaaa.....!!! blog I ade lah! ngggeeeheee!

afzalsukasuki said...

giler bro terbaik!aku rasa kalau dorang proceed buat filem ni mmg awesome.ko dh tengok yang street fighter punya tak?aku rasa underground cenggini punya cerita lagi bagus dari cerita yang ditayangkan :)

p/s : trimas bro.tak taula aku layak atau tak tapi pape pun trimas :)

Madam U said...

salam... aik,ada blog yg follower lebih 500pun terpilih?

saya nak masuk tapi dah terlewat daa.. =)

Ahmad Imjan said...

followers blogger saya tiba2 hilang, dari 28 tiba jadi 6, lepas tu terus ilang. kejap ada, kejap xda macam chipsmore. any clue Avi and the other bloggers? mungkin virus or hackers? ataupun blogspot memang bermasalah?

http://akmaju.blogspot.com/
cuba klik link blog ni, takut just komputer punya browser je yang bermasalah.

Hilmi Razali said...

like ! :)

Finance blog said...

malam gan..

Majalah Masjid Kita said...

naruto akan selalu keren!

Andini Mokodompit said...

aku juga sudah lihat video ini, keren!

about healty said...

mmpir balik...abis kau mmpir ke blog.q

aKuLanGit said...

serius....memang mantap video ni...

cwiter said...

blognya sudah saya follow,, follback ya, makasih,, ^_^

Intan Wandalaara said...

Hi.. Jom Join Giveaway sulung kak lily..hadiah menarik ;)
http://intanwandalaara.blogspot.com/2011/12/1st-giveaway-lily-butterfly-by-miss.html

Copas 4 islam said...

dulu ane kira ini beneran gan naruto the movie,, gataunya cuma bikinan penggemar hehehe :D

ale menulis said...

rock lee keren :)

buxapp said...

Hi, thanks for sharing with us. I will visit again

Nurrul Amiera said...
This comment has been removed by the author.
Nurrul Amiera said...

i love naruto :)

terus kn peminat naruto

Citra NaniZam said...

kak citra dtg balas kunjungan..
Naruto suka sikit jek..hehe

Afzainizam said...

oohhh peminat setia edisi naruto.... episode dia dah beratus sekarang ni.... yang pasti setiap hari jumaat petang ada kartun ni kat tv3

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
Convert Enjin Daihatsu YRV

cik hijau purple VS nur faie said...

CHP tak faham kenape org minat naruto . . ahakss . :P

API said...

kunjungan perdana kawan..
salam singgah..

Anak Wak Mail said...

hmm..tak minat sangat naruto,,minat gitu2 jek..:)

+Miftah Afina said...

Ini Blog orang malaysia, ya?

aat said...

Bagus ni videonya seru :)

Info Komputer dan Gadget said...

thank you,,,, for infonya nih,,,

Devid said...

sugooi... :) izin share ya...;)

muar said...

selalu org cerita pasal naruto ,,tapi tulah tak pernah nk cbe try tgok ,,best ke?teringin pulak nak tahu .

harith said...

wahaha ak paling suke dgn naruto,manga n video naruto tiap2 minggu ak follow :)

shahrazali said...

bapak ahhhhhhhhhhhhhh.... smart la diorang buat.. cmne la klu buat rasen shrukiken plak kan..haha...
itachi byk guna genjutsu kan,,,mcm susah jek klu nk buat..haha..

nawza said...

perghh..mmg best..aku minat naruto start form 2..mmg x sbr tnggu naruto masuk layar perak

Post a Comment