Monday, December 19, 2011

I've been proposed & I'm engaged :D

Tajuk diatas tiada kene mengena dengan aku :p Video ni telah dishare oleh lebih 7 kawan aku di Facebook, video berkenaan cerita seorang gadis yang baru berusia 19 tahun dan bertunang dengan orang yang tidak dikenali rapat olehnya. Best gak la video ni, berbunga-bunga hati dibuatnya.. haha :p

 
Comel si Dena ni, untunglaa.... haha :p Doakan mereka bahagia ke jinjang pelamin dan seterusnya Jannah. Amin...

42 comments:

anto11bc said...

Amin

Intanberlian said...

sweetkan. huhu. brcinta lepas kawen lebih bermaknakan.

eila said...

sweet giler...

syifaa said...

huhu...sweet...avi bila pulak nk propose n engage?
hey! kebetulan sgt... CSI pon buat entri pasal ni harini... oih2... hahha...

hani said...

i've been propesed, and i'm engaged!
hehe...

♥♥Cikngah♥♥ said...

sweeeeeetnyaaaaaaaa...jeles!!nk jg cam tu.hehe..neway,moga jodoh mereka kekal&bahagia hingga ke syurga

Akmal Khalidah said...

Suka video ni :) Sweet gituww. Susah nak dapat lelaki yang jujur macam tu kan? ;)

adwy blog said...

huuuhuuu, mantaap ee.

Deganshah Putra said...

Betul juga sob mendingan segera berkahwin sebab dapat menjauhkan dari segala bentuk kemaksiatan ;)

Asnida Ridzuan said...

saya pon dah tengok video tuh.
Saya nangis tauuu!
Rase taknal couple sampai lah nanti ade org laki yg nak kahwin dengan saya :) *gedik sikit komen nih.
Oh saya ade update entrie baruuu.
Jom terjah jom terjah, http://eydamylove.blogspot.com/2011/12/gedik-kau-nyah.html .

Afzainizam said...

carilah kesempatan dalam apa jua perkara demi keharmonian dan kesejahteraan hidup kita, yang entah bila berakhirnya. Tiada siapa tahu......

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
tip pilih sport rim kereta

chegu abbas said...

alhamdulillah...

newbie said...

artikel ny keren22 , keliling dulu ah :D

HK said...

eh bru je tulis entry yg sama..:p

getaufan said...

duh saya jadi terharu nih. Semoga barokah ya pernikahannya kelak ^^

Ana Farhana said...

besttt nye bercinta lps kawen kn.. :)

penulisblog said...

salam ..1st visit here.. terharu tgk video ni.. thanks for sharing

fieda303 said...

terharu.....

Hafiza Omar said...

sweet sungguh amat sangatt!!!taaapiii yg sy tau seeloknya rahsie kan pertunanangan dan sebarkan perkahwinan..pape pun semoge barakah mengiringi kisah hidup mereka..=)

k.a.s said...

This is how 'she' reply back his video.. interesting, but honestly this kind of story isn't rare. but the guy's determination is really something.. wish all the best to their relationship. it's just the beginning. xD

lyka said...

sweetnya . may Allah bless their relationship :)

nini said...

da tengok da...siap p lawat blog tuan punya lagi...sangat suweet...=D

❤ juju ❤ said...

awesome !!!! :D

♥♥♥♥♥illa aqilah♥♥♥♥♥ said...

dh tgok..comel woo n suweett maaa,hehe..:)

hudahazwani said...

terbaekkkk !
sweeet gilee. . :)

salam ziarah dan perkenalan dari huda. .huda follow ye.. selamat berblogging ^_^

mynamealia said...

aminnnnn :)

Michaell Andre Steven said...

nice blog, visit here
http://michaellandresteven96.blogspot.com/

Norhayati Rostam said...

so sweet

Farhana Suhaimi said...

alahai jealous sih!
:)

Nor Zilla said...

so sweet...nak jugak jd cmni..hehe.

+++uchi+++ said...

haa dah tgk dh kat fb...sweet sangat lain dari lain..

lady butterfly said...

dena 2 cousin my boss...i pon baru tgk td kt opis...itupon b'coz my boss yg bgtau...

Imarany's Blog said...

congrats

kutulis said...

amieennnnnn

Ukhuwah said...

hehe :D

♥ LT Gadis Senjakala ♥ said...

untung lah she only 19 ...to have sweet guys like this....wish her luck

ABC said...

s0o sweett..like3x..^^

azlan raffie said...

alamak..diorg da kawen eh...
klu blm..igt nak sponsor amek gmbr diorg kawen :)
tahniah!!! alhamdulillah ^^

CikNuwairah said...

sweet~~~..>.<

koalacomp said...

singgah tengah malam sobat

deua said...

blogwalking,, :)

S H I T E Q said...

so sweet :)

Post a Comment