Thursday, December 15, 2011

Pembatalan Kupon Double Zinger Burger KFC

Isu tentang pembatalan kupon double zinger burger kfc memang tengah banyak diperkatakan di Facebook. Offer ni dibukak tak sampai 24jam walaupun kupon tu sah sehingga 15 januari. Mungkin kerana permintaan yang terlalu banyak, KFC terpaksa untuk membatalkannya.



Berikut pula pengumuman KFC melalui Facebook. Katanya stock dah habis, tapi aku rasa ianya lebih pada
pembatalan kupon itu sendiri sebelum KFC menanggung risiko kerugian. Tak sampai 24jam kut kupon ni..

Anyway, makanan segera memang tak elok untuk dimakan (Buang Ovari Kerana Makanan Segera dan Air Gas) so alang-alang ramai yang dah kecewa dengan kejadian pembatalan kupon ni, apa kata kita boikot jer semua makanan segera yang ada dipasaran. Haha :p

KFC-KFC, macam-macam isu timbul... tapi aku tak kisah sangat sebab aku lagi suka makan nasi ayam penyet berbanding KFC:p

17 comments:

watyz said...

pulak... :)

Asep Saepurohman said...

aduh apaa ini :D

jiranpermai said...

hangih dgn kfc.. bile tgok video kat bwh.. xjd hangin..klakar gile..hahahaah

nuyu said...

lol. blog saya pun ada cover serita ni jugak.

duriansonata said...

pulak..buat penat jer kumpl kupon 2

Cik Sopi said...

beberapa bulan yang lepas, mc'D ada buat promotion utk breakfast, belanja rm5, then dpt percuma DUA set mcD breakfast secara percuma..saya pun ada buat entry pasal ni http://inisophie.blogspot.com/2011/03/koje-giler.html

then, kupon tu bleh di potostat...promotion lama plak tu.. mmg berbaloi.. takkan la kfc nak berkira sangat.. hurmmm..

~:: awE ::~ said...

jom pergi A&W lak..ehhe

plikwatulimo said...

wah..... manis amat blg ini? kunjung balik dan baerbagi ya.....

Boy said...

wa... promote ayam penyet nampak admin...

Fast food memang tak bagus...
Jom submit blogshop/website kat sini. Percuma...
Online Shopping Directory

Cinta Misteri said...

padan arhhhh khamis lepas sy pergi kat KFC Damansara Aliff JB, sumer org muka monyok sambil pegang kertas.....hehehe, jawapan sempoi: Sorry dah habisssSSS

Jordy Alexi Yohans said...

wah blum apa" promo habis . tapi memang dari pada mengambil resiko.

chegu abbas said...

pergghhh...dah bagi ambik balik...hihihihih.....

apick aichi said...

kunjungan balik

agus munawar said...

mampir

OM said...

x pernah tau pun pasal ni, ketinggalan zaman btol, sobbing sobbing

alarm motor said...

ditempat saya nggak ada ya

FahmiFaiz said...

makan nasi ayam penyet lagi kenyang kan?hahaha...

http://cempedakmalaya.blogspot.com/2011/12/arituh-gi-makan-kfc.html

Post a Comment