Thursday, December 22, 2011

Penjelasan Panglima Parodi. Puuiiii!!!

Sila refer entri yang sebelum ni untuk menonton klip video parodi tersebut. Mungkin disebabkan terdapat salah faham, mereka tampil untuk membuat penjelasan berkenaan video yang mereka hasilkan tersebut. Just for entertainment katanya. Harap mereka tak berhenti wat video-video sebegitu sebab memang menghiburkan pun..hehe


Kepada pihak-pihak yang terasa, jangan la serius-serius sangat.. Hiburan jer kut.. Kalo layan politik jer, bosan gak..huhu

18 comments:

kyoshi_sousuke said...

baru faham situasi sebenar nya..hehe

Butik Devga said...

Thank You ya sudah berkunjung ke blog sy. jgn lupa kunjungi jg www.butikdevga.com ya....Happy Shopping...

Lya Colours said...

dorang ni memang lawak la. sangat fun rasa. takde pon rasa mengejek ke apa ke. hiburan semata-mata bak kata dorang

Agnes Adellyn Eb said...

hahaha . Terbaek lah . lawak spontan . hahaa

kyo_9 said...

huhu..
betul kata budak2 tu..
rakyat Malaysia belum boleh terima parody lagi..
tapi muka2 diorang ni cam dah boleh cop xleh kerja ngan government kot.. (lol)

Aida Omar said...

hahaha.. terbaik betul.

Mata Pena Fadz said...

ni isu adam adli la tuh...pndg dri sudut akademik....la kn...

tyhafyha said...

uhuu kelakar lah

hudahassan said...

hahaha . mang kelakar lah wei . siap cover untuk tgk skrip ! haha . "Sblm anda guna facebook , anda guna myspace , friendster !! "

r-5 said...

aku pun memang suka geng2 parodi ni memang style habis!! hahaha

Cik tikah said...

manusia kan mudah melenting. hehe

Mizz Atie Zieya Shukri said...

sempoi..suka dowh

Kristanto Alief .A said...

Makasih atas kunjunganya.............

Sahabat Indonesia

shark said...

ahahaha
dart vedder tu xleh duk diam ke.

Info said...

makasih atas kunjungan nya,,,,,

Lady Anne said...

sya dah tgok video tersebut malahan dah lama mnjadi subscriber bagi kyopropaganda dalam utube. diorg mmg suka buat parody. itu sekadar huburan ja pun...tak pyh nk pandang serius pun..hihi

MrS LoLiPoP said...

hee :)

warpsite.blogspot.com said...

terima kasih agan atas kunjungan blog nya di blog saya warpsite.blogspot.com

mohon untuk kunjungan baliknya...

artikel yang menarik gan...
terimakasih gan...

dan mohon untuk salaing follow blog ya gan + tukeran link gan...

ditunggu kunjunganna gan...

terima kasih sebelumnya..

Post a Comment